Chess Problems Forum Index Chess Problems
Chess Problems
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Display bug

 
Post new topic   Reply to topic    Chess Problems Forum Index -> Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dmwit
Guest





PostPosted: Fri Aug 26, 2005 3:10 pm    Post subject: Display bug Reply with quote

On first load (only?) the navigate solution shows some paths as red although they ought to be red. I can't tell you how to reproduce the problem, because it is only intermittent, but I've seen it three times and I've only navigated through four solutions...
Back to top
dmwit
Guest





PostPosted: Fri Aug 26, 2005 3:11 pm    Post subject: duh Reply with quote

Of course I meant it shows as red although it should be green.
Back to top
adum
Site Admin


Joined: 05 Jun 2005
Posts: 128

PostPosted: Sun Aug 28, 2005 7:10 am    Post subject: Reply with quote

thanks for the bug report. i haven't seen this one but i'll look out for it.

adum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Chess Problems Forum Index -> Bugs All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group